Image

Medieföretag säljer fastighet

TRANSAKTIONER Hallandspostens fastighet på Fiskaregatan i Halmstad säljs till Kepada Gruppen AB, ett bolag i Byggsjögrenkoncernen. Säljare är Mediabolaget i Halland AB och anledningen är att ägaren vill minska innehavet av egna fastigheter, skriver Hallandsposten.
Publicerad den 24 Juni 2008

Fastigheten, Blocktyget 6, är på drygt 10 000 kvadratmeter, varav 6 000 kvadratmeter utgörs av uthyrningsbara lokaler. I lokalerna finns för närvarande Hallandsposten med administration, annonsavdelning och redaktion. Andra verksamheter är VTAB:s tidningstryckeri och Västsvensk Tidningsdistribution, skriver Hallandsposten.

- Bakgrunden till överlåtelsen är ägargruppen Stampens uttalade ambition att minska sitt innehav av egna fastigheter. Det ger oss också möjligheter att planera för en flytt av HP till ett mer centralt läge på sikt. Det kan också sammanfalla väl med planerna på en utveckling av Söder, säger Göran Johansson, vd i Mediabolaget i Halland AB till Hallandsposten.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige