Image

Martin Sersé till Amasten

Karriär Martin Sersé, tidigare ansvarig för CBRE Global Investors i Norden, blir ny CFO på Amasten.
Publicerad den 26 Februari 2015

Han tillträder sin nya tjänst den 1 mars.

Amastens nuvarande CFO, Per Jönsson, förblir fortsatt verksam i bolaget och övergår till en roll som redovisningsansvarig inom Amasten.

Martin Sersé kommer närmast från egen konsultverksamhet och har dessförinnan varit vd och CFO för den nordiska verksamheten i CBRE Global Investors vars fastighetsinvesteringar i Norden omfattar ett fastighetsvärde om cirka tio miljarder kronor.

Martin Sersé har även arbetat på SEB, Leimdörfer, Sveafastigheter och Aareal Bank.

Amastens grundare Thomas Melin har på grund av tidsbrist till följd av andra uppdrag, och på egen begäran, meddelat att han kommer avgå ur styrelsen den 2 mars 2015. Styrelsen har inte för avsikt att föreslå några styrelseändringar i anledning av Thomas Melins avgång.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY