Image

"Marktillgång är en bristvara"

Bolag Alta är ett nystartat bolag och har under de senaste månaderna förvärvat fem projektfastigheter inom logistik- och industrisegmentet i strategiska och E4-nära lägen i Linköping, Norrköping och Nyköping. Fastighetssverige frågar företagets delägare Hampus Brodin hur mycket de ska växa, vilka orter som är intressanta och vilka de största hyresgästerna är.
Publicerad den 23 November 2020
- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY