Image
Maria Sidén blir ny CFO på Stenvalvet.
Maria Sidén blir ny CFO på Stenvalvet. Bild: Stenvalvet

Maria Sidén lämnar Veidekke för Stenvalvet

Karriär Stenvalvet har rekryterat Maria Sidén som ny CFO. Hon kommer närmast från Veidekke där hon blev CFO så sent som i mars men nu alltså redan lämnar bolaget.
Publicerad den 16 Augusti 2022

Maria Sidén har lång erfarenhet från John Mattson där hon var ekonomi- och finanschef under sju år och delaktig i börsintroduktionen 2019. Hon lämnade för att bli CFO på Veidekke Bygg Sverige i mars i år men lämnar nu redan den rollen för att bli CFO på Stenvalvet.

– Stenvalvet är ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas med långsiktiga institutionella ägare. Jag drivs av att skapa värde och jag ser fram mot att få bidra till bolagets framtida utveckling, säger Maria Sidén.

– Jag är jätteglad att Maria börjar hos oss, säger Maria Lidström, vd på Stenvalvet.
– Hon är en van och trygg ledare med gedigen erfarenhet från rollen som CFO. Hon har kompetens inom både ekonomi och finans och hon är van vid att arbeta med utvecklingsfrågor. Hon kommer att kunna bidra på ett mycket bra sätt till vår fortsatta tillväxt.

Genom rekryteringen stärker Stenvalvet sin ekonomi- och finansavdelning för att fortsätta utveckla arbetet med långsiktig lönsamhet och klok tillväxt. Maria Sidén kommer att ingå i ledningsgruppen och börjar på Stenvalvet under hösten/vintern.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige