Image

Lyckad premiär för Fastighetsmarknadsdagen i Öresund

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Lagom långa punkter och intressanta ämnen. Det var ett par återkommande synpunkter från besökarna på den första Fastighetsmarknadsdagen i Öresund, som arrangeras av Lokalnytt och Fastighetssverige. – Jag har varit på många liknande event och ofta blir man väldigt trött. Men det har jag inte blivit i dag, sade Johan Alehammar på Cronholm Kommersiella.
Publicerad den 25 November 2015

Fastighetsmarknadsdagen på Malmö Börshus behandlade de flesta ämnen som rör fastighetsbranschen; transaktionsmarknaden, juridiska dilemman, uthyrningsmarknaden, ekonomiska analyser. För att nämna några. Dessutom genomförde moderator Helena Stålnert flera intervjuer med profiler som Erik Paulsson, Balders vd, Erik Selin och Rutger Arnhult, vd på Klövern. Under ett par timmar efter lunch delades paneldebatterna upp i två spår: kontor samt handel och bostäder. Det senare spåret lockade Pernilla Dahlberg på Svensk Handel Juridik.

– Jag tycker det var jättebra. Överhuvud taget har det varit lagom långa pass och bra spridning på ämnena. Jag tänker absolut gå nästa år, sade hon.

Moderatorer för handels- och bostadsspåret var Fredrik Kolterjahn på JLL och Lennart Weiss på Veidekke.

Anders Jemail på Delphi, som var partner på eventet, var nöjd med dagen.
– Som partner har exponeringen varit bra eftersom de flesta i fastighetsbranschen är här.

Totalt avhandlades inte mindre än 18 punkter under dagen. Rolf Andersson, vd och grundare av Lokalnytt och Fastighetssverige, kunde inte vara annat är nöjd med den första upplagan av eventet.

– Det har varit inspirerande och roligt att arrangera denna första Fastighetsmarknadsdagen i Öresund. Som vanligt har vi haft ett starkt startfält med talare och bra moderatorer. Alla jag har pratat med har uppskattat eventet. Jag ser fram emot att få arrangera Fastighetsmarknadsdagen i Öresund även 2016.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:











Partners:





Se en film från ett tidigare event här:




 

Mer från Fastighetssverige