Image

Lundbergs hyr ut i Galleria Gränden

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Newport Home Interior som innebär att kedjan öppnar en ny butik i Galleria Gränden i Linköping. Butiken öppnar i slutet av november 2014.
Publicerad den 14 Oktober 2014
Galleria Gränden. Bild: Lundbergs
Galleria Gränden.

- Vi är glada över att efter lyckade butiksöppningar i Stockholm och Norrköping nu kunna öppna vår fjärde butik. Att det blir i attraktiva Galleria Gränden i Linköping känns helt rätt. Butikskonceptet består av ett exklusivt sortiment av heminredning och möbler med anknytning till den amerikanska östkusten och europeiska kolonialstilen, säger Bo-Wilhelm Horndahl, vd för Newport Home Interior.

- Vi är givetvis mycket glada att Newport, efter att ha etablerat en fin butik på NK i Stockholm, väljer att öppna en butik hos oss. Vi är övertygade om att Linköpingsborna snabbt kommer ta detta koncept till sina hjärtan, säger Daniel Andersson, chef för Fastighets AB L E Lundbergs verksamhet i Linköping.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige