Image
Fredrik Olsson, Jacob Torell och Peter Warda är talarna i spår Region på Lokalmarknadsdagen den 20 januari på Clarion Hotel Post.
Fredrik Olsson, Jacob Torell och Peter Warda är talarna i spår Region på Lokalmarknadsdagen den 20 januari på Clarion Hotel Post.

Lokalmarknadsdagen: Fokus på regionen

Lokalmarknadsdagen Den 20 januari på Clarion Hotel Post startar fastighetsåret 2022 i och med Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen. Dagen bjuder bland annat på ett temaspår med fokus på regionen.
Publicerad den 4 Januari 2022

Temaspåret inleds med en analys av regionens utveckling:
"Business Region Göteborg analyserar utvecklingen specifikt för Göteborgs kranskommuner. Hur har arbetslöshets- och tillväxtsiffror utvecklas? Vilka segment utvecklas bäst i spåren av pandemin?" Talare är Peter Warda, senior analytiker på Business Region Göteborg.

Därefter är det dags för punkten Näst bäst i Sverige – Härryda kommun:
"Härryda kommun brukar placera sig bäst i Göteborgsregionen i Svenskt Näringslivs ranking över näringslivsklimatet i de svenska kommunerna. I höstas fick Härryda sin bästa placering hittills, då man rankades tvåa i landet, (efter Vårgårda). Vad är hemligheten? Hur arbetar Härryda med etableringar och näringsliv? Vad kan övriga regionen kopiera?" Fredrik Olsson, näringslivschef i Härryda håller i dragningen.

Och så avslutas temaspåret med GoCo – innovation i mänsklighetens tjänst.
"I klustret GoCo Health Innovation City vid Astra i Mölndal ska morgondagens Göteborgsföretag inom health tech skapas och utvecklas. Hur går utvecklingen och vad betyder miljardsatsningarna för regionen och näringslivet?" Talare är Jacob Torell, vd på Next Step Group.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Eventet kommer även att live-streamas för den som hellre vill följa det på distans. Samtliga våra event är ombokningsbara.

Lokalmarknadsdagen är Göteborgsregionens mest klassiska mötesplats inom samhällsbyggnadssektorn; eventet har arrangerats sedan mitten av 80-talet och får väl i det närmaste betraktas som en institution i Göteborgsregionens bygg- och fastighetsbransch.

Under dagen bjuds det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är omtyckta och professionella Karin Klingenstierna.

Se hela programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se, Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.
Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Kommersiella Fastigheter, Novi Real Estate och CityMark Analys.

Enligt bestämmelserna som infördes 1 december är det här evenemanget inte tillgängligt för personer som inte är vaccinerade mot Covid-19. I nuläget behöver du kunna visa upp ett giltigt vaccinpass för tillträde till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 18 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 

Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige