Image

Lehto till Stena Fastigheter

Karriär Stena Fastigheter rekryterar Åsa Lehto som projektutvecklare. Hon kommer närmast från tjänsten som teknisk chef på JM.
Publicerad den 27 Maj 2011
Åsa Lehto. Bild: JM. Bild: JM
Åsa Lehto. Bild: JM.

Åsa Lehto tillträder tjänsten som projektutvecklare på Stena Fastigheter den 15 augusti.

Åsa Lehto kommer närmast från tjänsten som teknisk chef på JM. Dessförinnan var hon affärschef för projektutveckling bostad på Besqab.

Tjänsten innebär att Stena Fastigheter utökar sin projektavdelning i samband med den omfattande nyproduktion som pågår. Målet är att bygga minst 300 hyresrätter om året och successivt öka produktionstakten.

- Fokus ligger på innovativa lösningar och kloka miljöval som ger lägsta möjliga energiförbrukning och långsiktigt hållbara fastigheter och boendemiljöer, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef för Stena Fastigheter.

- Vi är mycket glada att Åsa valt att komma till oss och förstärka vår projektutveckling av bostäder i Stockholm, säger Niklas Ohldin, projektchef för Stena Fastigheter.

- Jag valde Stena Fastigheter för deras syn på långsiktighet i ägandet av fastigheter och att de arbetar med relationsförvaltning. Det känns väldigt spännande att få arbeta i en förvaltande organisation vilket är helt nytt för mig, säger Åsa Lehto.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige