Image

Kungsleden anställer ny projektchef

Karriär Kungsleden förstärker sin projektorganisation genom att rekrytera Sophie Löfving som projektchef.
Publicerad den 15 November 2016
Sophie Löfving. Bild: Kungsleden
Sophie Löfving.

Sophie Löfving kommer närmast från Savills där hon har haft rollen som projektchef med fokus på kommersiella fastigheter. Dessförinnan har hon haft olika roller inom bland annat projektutveckling på Lindex, Grontmij och Newsec Asset Management.

Rekryteringen är ett led i Kungsledens fortsatta fokus på att förädla portföljen genom utvecklingsprojekt i form av om- och tillbyggnader, förändring av användningsområden i befintliga fastigheter samt utnyttjandet av byggrätter.

– Det är fantastiskt roligt att vi kunnat rekrytera en så kompetent och driftig kollega som Sophie. Rekryteringen bidrar till att vi kan hålla högt tempo och säkerställa att beslutade och kommande utvecklingsprojekt genomförs enligt uppsatta mål och utöver det även tillför nya spännande värden i våra kluster och den omkringliggande stadsmiljön, säger Frida Stannow Lind, fastighetsutvecklingschef på Kungsleden.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Kungsleden som har gjort en imponerande resa de senaste åren när det gäller att gå över till långsiktigt ägande och utveckling av fastighetsbeståndet. Jag känner mig både tilltalad av att få arbeta med värdeskapande projekt och av Kungsledens företagskultur med värdeord som professionalism, omtanke och arbetsglädje, säger Sophie Löfving.

Sophie Löfving börjar på Kungsleden i slutet av januari 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige