Image
Nordiska öppnar i Sundsvall.
Nordiska öppnar i Sundsvall. Bild: Diös

Kreditinstitutet Nordiska öppnar i Sundsvall

Uthyrning Stockholmsbolaget Nordiska har under ett års tid planerat och rekryterat för att öppna ett kontor i Sundsvall. Nu är allt klart och nyligen öppnade de sitt nya kontor, på Storgatan mitt i city.
Publicerad den 26 Augusti 2020

Nordiska är ett kreditinstitut med huvudkontor i centala Stockholm. Företaget har tagit position på den svenska marknaden genom en solid kunskap i förståelsen för hur man finansiellt presterar och navigerar i dagens digitala era. Genom att överbrygga klyftan mellan den gamla och nya bankvärlden erbjuder företaget modern teknologi för den växande fintechsektorn. Sundsvall har länge varit mål för deras expansionsplaner tack vare den höga IT-kompetensen och Mittuniversitetet som säkerställer kunskap och kompetens för framtiden. På kontoret i Sundsvall kommer fem personer att arbeta och målet är att fortsätta växa.
– Vårt fokus i Sundsvall kommer att vara på mjukvaruutveckling med målet att kunna erbjuda fler kunder solida finansiella hävstångseffekter, tekniska fördelar och banbrytande distributionsmodeller som driver skalbar och hållbar tillväxt över tid. Vi ser mycket fram emot en fullspäckad höst och fler rekryteringar i vår fortsatta expansionsresa, säger Mikael Friman, kontorsansvarig, Nordiska.
– Det är jättekul att vi fått möjligheten att erbjuda Nordiska fina lokaler med bästa läge i Sundsvall. Tillsammans med övriga hyresgäster i huset kommer Nordiska öka områdets attraktivitet samtidigt som Sundsvalls nya havsnära stadsgata växer fram ett par kvarter längre bort. Vi önskar de all lycka i sina nya fina lokaler, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige