Image
Katarina Hultqvist, vd Koppartallen, och Joakim Sultan, franchisetagare för HusmanHagberg.
Katarina Hultqvist, vd Koppartallen, och Joakim Sultan, franchisetagare för HusmanHagberg. Bild: Koppartallen

Koppartallen skriver samarbetsavtal med HusmanHagberg

Bolag Fastighetsbolaget och mäklarföretaget har samma grundsyn och samarbetet i Dalarna ska ge mervärde i regionen.
Publicerad den 26 Januari 2023

Husman Hagberg är ett mäklarföretag med mer än 100 kontor runt om i Sverige. Företaget har sedan starten för över 25 år sedan visat framfötterna med nytänkande och kundperspektiv i fokus. Man var bland annat först i landet med homestyling, man var också först med att inspirera kunderna med appar och fortsätter att använda teknikens hjälp för att förenkla mötet mellan säljare och köpare.

– Goda samarbeten är nyckeln till framgång, så det här passar oss utmärkt, säger Koppartallens vd Katarina Hultqvist. Vi vill ligga i framkant när det gäller boende och hur det ska vara utformat för att passa människors liv. Att hitta en mäklare som har samma grundsyn som oss är otroligt värdefullt.

Joakim Sultan är franchisetagare för HusmanHagberg i Borlänge/Säter
– Våra medarbetare bor i området där de arbetar. Den kunskapen är lika viktig för oss som byggteknik, ekonomi, juridik och vackra bilder. När vi nu tar oss an försäljningen av Koppartallens nybyggda lägenheter så är vår lokalkännedom en stor styrka.

Koppartallen bygger just nu lägenheter i både Falun och Borlänge, och fler byggnationer är på gång.

– Det är kul att få sälja lägenheter som har det där lilla extra, säger Joakim Sultan. De lägenheter som Koppartallen bygger har i många fall ett helt nytt tänkande med allt från delningsekonomi och bilpool, en lounge istället för en traditionell portuppgång, tvättservice och gemensamhetsytor. Det är något nytt för vår region och det är ju precis så som vi vill jobba.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige