Image
Wihlborgs fastighet Posthornet 1.
Wihlborgs fastighet Posthornet 1. Bild: Alexander Olivera

Klaravik flyttar till Wihlborgs fastighet i Lund

Uthyrning I december 2023 flyttar nätauktionsföretaget Klaravik sin utvecklingsverksamhet i Lund till Posthornet 1 intill Lund C. Avtalet omfattar tre år.
Publicerad den 5 Juni 2023

I Posthornet 1 kommer Klaravik att hyra 550 kvadratmeter. Fastigheten ligger alldeles intill Lund C och granne med kommunhuset Kristallen, med kollektivtrafikmöjligheter och service bokstavligen runt hörnet. För närvarande pågår den andra etappen, 9 000 kvadratmeter, i utvecklingen av Posthornet 1 med ännu ett tillskott av moderna kontorslokaler. Etappen kommer att färdigställas i slutet av 2025.

– Det här blir perfekt! En modern och fräsch lokal som passar våra behov och vår tillväxt har vi letat efter ett tag. Vi ser fram emot att flytta in, säger Jonas Egidius, CTO på Klaravik.

– Posthornet 1 är en riktig pärla med stora, flexibla och moderna kontorslokaler mitt i centrala Lund. Här kommer Klaravik att få många spännande grannar och en trivsam miljö. Vi ser också fram emot att färdigställa den andra etappen av fastigheten, som innebär ännu bättre möjligheter för hyresgästerna att växa hos oss, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige