Image
Bild: Kilenkrysset

Kilenkrysset köper stort markområde i Knivsta

Transaktioner Kilenkrysset köper ett 280 hektar stort markområde i Knivsta kommun.
Publicerad den 1 Mars 2019

Markområdet som består av tre större fastigheter är beläget vid Brunnby trafikplats i nära anslutning till E4 och väg 77.

– I och med förvärvet av detta markområde får vi ytterligare ett strategiskt skyltläge intill E4, mellan Arlanda och Uppsala. Tillsammans med korsande riksväg 77 ligger området som en naturlig knutpunkt för olika vägburna transporter, säger Jan Persson, vd och ägare av Kilenkryssetkoncernen.

Kilenkrysset ser med tillförsikt fram emot att i nära samarbete med Knivsta kommun skapa möjligheter för ett framtida verksamhetsområde förhoppningsvis innehållande både lager, industri, kontor och handel.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"En del budprocesser har dragit iväg"

Bolag Folksam är en av Sveriges största kapitalförvaltare. De köpte nyligen en samhällsfastighet i Helsingborg från Skanska för omkring 200 miljoner kronor. Folksam har en uttalad strategi att öka innehavet i fastigheter. Fastighetsdirektören Lars Johnsson ger en djup inblick i verksamheten i en intervju med Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY