Image

KF och Veidekke köper i Högdalen

TRANSAKTIONER KF Fastigheter har köpt en fastighet tillsammans med Veidekke i Högdalen. På 16 000 kvadratmeter planeras både bostäder och nya handelsytor.
Publicerad den 10 Mars 2010

KF Fastigheter och Veidekke har bildat ett gemensamt bolag som äger fastigheten i Högdalen, en stadsdel i södra Stockholm. Det nya bolaget ska tillsammans med Stockholms stad arbeta för att anta en ny detaljplan för fastigheten. Satsningen är ett viktigt steg för att förnya och förbättra Högdalens centrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY