Image
Johan Knaust, vd för K2A.
Johan Knaust, vd för K2A. Bild: K2A

K2A genomför riktad nyemission till allmänheten

Bolag K2A genomför en riktad nyemission om cirka 26,2 miljoner kronor.
Publicerad den 1 Juni 2021

Syftet är att ytterligare sprida aktieägandet och bredda investerarbasen i bolaget för att skapa förutsättningar för en bättre likviditet i handeln med B-aktien.

Teckningskursen i erbjudandet kommer motsvara den volymviktade genomsnittskursen på Nasdaq Stockholm under anmälningsperioden, som kommer löpa mellan den 1 juni och den 10 juni 2021, med en rabatt om fem procent.

Erbjudandet omfattar högst 110 000 nyemitterade B-aktier och riktar sig till allmänheten i Sverige.

Bolaget har idag en stark ägarbas som huvudsakligen utgörs av grundare, ledning, styrelse samt meriterade institutioner. Majoriteten av K2A:s B-aktier ägs av insynspersoner och de tio största ägarna äger tillsammans över 80 procent av Bolagets B-aktier.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är en snabbt växande och långsiktig fastighetsägare som utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter för egen förvaltning. Vår inriktning är välplanerade, yteffektiva hyresbostäder för alla typer av boenden i Sverige där efterfrågan är hög. Vi bygger Svanenmärkta hus i svenskt trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från naturens egen produktion till färdig bostad. Det gör oss till det gröna fastighetsbolaget. En position vi är stolta över att förvalta och utveckla.

K2A är en modern version av den ga...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det finns ett starkt intresse på kontorsmarknaden"

Bygg/Arkitektur Sveriges högsta kontorshus Citygate i Göteborg har nått sina 144 meter på höjden och nu är det insidan som ska färdigställas det närmaste året. Hittills har Skanska hyrt ut drygt 30 procent av den väldiga skrapan men den siffran kommer snabbt att stiga, det berättar Skanskas marknadschef Mats Dynevik för Fastighetssverige. Här berättar han mer om den höga efterfrågan på nyproducerade kontor och hur uthyrningsmarknaden snabbt blivit bättre efter sommaren 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY