Image
K-Fastigheter hyr ut till den obemannade butikskedjan 24SJU i Göteborg.
K-Fastigheter hyr ut till den obemannade butikskedjan 24SJU i Göteborg.

K-Fastigheter hyr ut till obemannad butik i Göteborg

Uthyrning Croisette har tillsammans med K-Fastigheter förmedlat en obemannad butikslokal åt franchisekedjan 24 SJU.
Publicerad den 28 September 2022

Lokalen om 219 kvadratmeter kommer att nyttjas som en obemannad livsmedelsbutik åt franchisekedjan 24 SJU. Lokalen är belägen i bottenplan i koncepthuset Lamellhus, som består av 103 nybyggda lägenheter i kvarteret Sävenäs, öster om Östra Sjukhuset. I kvarteret byggs ytterligare en etapp om 193 lägenheter med en preliminär inflyttning december 2023. 24 SJU flyttar in i lokalen i november 2022.

– K-Fast är nöjda över uthyrningen, butiken kommer att ge ett mervärde för såväl våra egna hyresgäster som övriga boende i området, säger Niklas Larsson, ledningsstöd, K-Fastigheter.

– Vi vill tacka Croisette för enastående bra hjälp med att hitta en lokal för vår verksamhet. I lokalen på Smörslottsgatan kommer vi erbjuda ett brett sortiment av livsmedel dygnet runt. Vi ser starkt fram emot öppning av butiken i november, säger Kevin Kristensen och William Hellsten, franchisetagare av 24 SJU.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige