Image
MixCollage-30-Apr-2024-08-12-AM-8352
MixCollage-30-Apr-2024-08-12-AM-8352 Bild: K-fastigheter

K-Fastigheter anställer Niclas Bagler som vice vd

Bolag K-Fast Holding AB har anställt Niclas Bagler att ansvara för det nya verksamhetsområdet Entreprenad. I Entreprenad samlas affärsområdena projektutveckling, prefab och bygg. Niclas Bagler tillträder sin tjänst som vice vd i koncernen den 1 juni 2024 och ingår från samma datum i koncernens ledningsgrupp.
Publicerad den 30 April 2024

Niclas Bagler har en lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen i ett flertal olika roller hos BoKlok och Skanska. Närmast kommer han från en roll som vice vd och landschef Sverige inom BoKlok.

– Jag vill välkomna Niclas Bagler till K-Fastigheter och den nya rollen inom vårt verksamhetsområde Entreprenad. Jag har haft förmånen att lära känna Niclas under ett antal år, senast i samband med det fina samarbete K-Fastigheter och BoKlok utvecklat i samband med de affärer vi gjort tillsammans. Niclas har stor vana att bygga konceptuellt och industriellt, samt har en gedigen erfarenhet av att utveckla och sälja just konceptuella bostäder med upplåtelseform bostadsrätt, säger Jacob Karlsson, vd för K-Fastigheter.

– K-Fastigheters nya strategi att även erbjuda attraktiva bostadslösningar till externa kunder känns väldigt spännande. Det finns en stor potential i att kontrollera hela kedjan från markköp till byggnation med konceptuella prefablösningar. Detta tillsammans med att kunna forma varje affär för antingen egen förvaltning, bostadsrätt eller till extern kund är en avgörande konkurrensfördel för koncernen. Jag ser fram emot att få vara en del av K-Fastigheters fortsatta expansion, säger Niclas Bagler, tillträdande vice vd.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige