Image

JM-vd lämnar sin tjänst

Karriär Fredric Kastevik, affärsenhetschef för JM Produktion och vd för JM Entreprenad har sagt upp sig på egen begäran.
Publicerad den 23 Maj 2014
Fredric Kastevik. Bild: JM
Fredric Kastevik. Johan Skoglund. Bild: JM
Johan Skoglund.

Efterträdare till Fredric Kastevik kommer att meddelas separat. Tillsvidare upprätthålls ansvaret för JM Entreprenad av Christian Benfatto, idag regionchef för JM Anläggning inom JM Entreprenad.

- Jag beklagar att Fredric har valt att lämna JM där han har gjort ett fint arbete med utvecklingen av JM Produktion under de senaste åren. Med Christian som tillförordnad vd för JM Entreprenad och regionchef för JM Anläggning löper verksamheten fortsatt stabilt, säger vd och koncernchef Johan Skoglund.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige