Image

JM tecknar avsiktsförklaring med Uppsala

Bygg/Arkitektur JM har tecknat en avsiktsförklaring med Uppsala kommun som innebär att JM ska förvärva mark av kommunen och producera cirka 100 hyresrätter per år under fem år i Uppsala.
Publicerad den 22 Januari 2014

Uppsala växer med 3 000 – 4 000 invånare varje år och en förutsättning för fortsatt tillväxt är att bygga fler bostäder. JM planerar produktionsstart av första etappen under 2016.

- Vi bygger redan idag mycket bostäder i Uppsala och är givetvis glada över samarbetet med Uppsala kommun, och ser fram mot att få producera även hyresrätter i en expansiv stad, säger Per Johansson, Regionchef Öst på JM.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Spaden i tårtan när Park Central byggstartades

Bygg/Arkitektur Under torsdagen hölls byggstartsevent för det som ska bli den första byggnaden i Centralstaden Göteborg. Park Central, som blir cirka 40 000 kvadratmeter stort, kommer utöver kontor, service och handel innehålla en av Västlänkens stationsuppgångar. Fastighetssverige tog en pratstund på plats med de ansvariga på NCC och Jernhusen, som gemensamt utvecklar stations- och kontorsytorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige