Image

JM säljer projektet Dalénum på Lidingö

Transaktioner JM säljer sitt hyresrättsprojekt Dalénum på Lidingö. Köpeskillingen uppgår till 350 miljoner kronor.
Publicerad den 21 December 2012

Dalénum består av 146 hyresrättslägenheter. Köpare är John Mattson Fastighets AB.

Produktionsstart beräknas ske under tredje kvartalet 2013 och tillträde sker vid färdigställt projekt, planerat till hösten 2015.
– Vi är mycket glada över denna satsning på JM:s hyresrättsproduktion och speciellt glada över samarbetet med John Mattson Fastighets AB och dess ägare som JM historiskt har en anknytning till, säger Per-Arne Jonsson, chef för JM Hyresbostäder.
- Vi är glada att kunna utöka vårt fastighetsbestånd på Lidingö med nybyggda hyresrätter. Dalénum gränsar till Larsberg där vi har merparten av våra fastigheter. Att det är JM som bygger hyresrätterna borgar för en kvalitetsnivå som passar i vårt långsiktiga fastighetsägande, säger Siv Malmgren, vd i John Mattson Fastighets AB.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY