Image

JLL ska sälja konkursbo

TRANSAKTIONER Jones Lang Lasalle har fått i uppdrag att säjla ett konkursbo som består av en fastighet om drygt 13 000 kvadratmeter, varav cirka 9 000 kvadratmeter är detaljhandel.

Publicerad den 28 April 2010

Fastigheten det rör sig om är Lennart 17, även kallad Centra, i Västerås. Fastigheten är centralt belägen i Västerås och har idag en ekonomisk vakansgrad om drygt 20 procent.

Uppdragsgivare är Ackordcentralen.

- Vi är glada över att fått förtroendet att sälja denna fastighet i bästa läge i centrala Västerås och arbetet har inletts med att ta fram relevant dokumentation som vi kommer att presentera för presumtiva investerare, säger Daniel Gorosch, chef för fastighetstransaktioner på Jones Lang Lasalle.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige