Image

Jernhusen säljer i Landskrona

Transaktioner Jernhusen säljer den gamla stationen i Landskrona. Stationen används inte längre för järnvägsändamål.
Publicerad den 20 Februari 2013

Köpare är Mittelen AB, dotterbolag till Hällestad Förvaltning AB och Ettbola AB, som tidigare har utvecklat Höörs Station, Kävlinge Station, Emmaboda Station samt Bjuvs Centrum.

Mittelen kommer nu att påbörja sitt arbete med att återställa stationshuset till sin forna glans. Samtidigt kommer en eller flera hyresgäster som passar in i fastighetsbilden att hittas och kontrakteras.

- Det ska bli både roligt och intressant att få arbeta med ytterligare en fastighet som har ett så stort kulturhistoriskt värde. Det finns ett stort intresse för att hyra in sig i denna fastighet som inte bara är vacker utan också har ett mycket bra läge i Landskrona. säger Niklas Sjödin, vd för Mittelen AB.

- Vi är mycket glada att Mittelen nu köper gamla stationen i Landskrona. När stationen inte används som station längre är det bra att denna fina fastighet får nytt liv med en verksamhet som skapar aktivitet och rörelse i området, säger Anna Nygren, affärsansvarig på Jernhusen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige