Image

Jernhusen lånar halv miljard

Bolag Jernhusen har tecknat en revolverande kreditfacilitet om 500 miljoner kronor med Svenska Handelsbanken. Kreditfaciliteten löper till årsskiftet.
Publicerad den 13 April 2012

- Vi är glada över att fördjupa vårt samarbete med Handelsbanken och att vi har fått ett finansiellt handlingsutrymme med ökad flexibilitet. Våra investeringar i fastigheter för transportbranschen bidrar till att fler personer kan välja att åka kollektivt, vilket i sin tur är bra för miljön, säger Anders Bäck, ekonomidirektör/vice vd för Jernhusen.

Ombyggnationen och moderniseringen av Stockholm Centralstation fortsätter under 2012. Arbetet med Station Stockholm City, utvecklingen av Södra Nyhamnen i Malmö, utbyggnaden av Raus Depå samt effektivisering av befintliga underhållsdepåer och kombiterminarer är några projekt som också står i fokus under året.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige