Image
Jens Persson.
Jens Persson. Bild: Kilenkrysset

Jens Persson lämnar Kilenkrysset

Bolag Lämnar rollen som koncern-vd då han och ägarna har "väldigt olika syn" på hur verksamheten ska styras.
Publicerad den 5 Februari 2019

Jens Persson, som utsågs till ny vd och koncernchef på Kilenkrysset i november 2017, har lämnat bolaget för att återgå till Indistrivärlden.

– Jag har varit engagerad i Kilenkrysset i närmare två år. Först som arbetande styrelseledamot från april 2017 och sedan november samma år som vd med uppdraget att fortsätta utveckla organisationen och företaget och skapa en struktur som skulle underlätta ett kommande, planerat generationsskifte för koncernen.
– Vi, Kilenkryssets ägare och jag, har nu i god anda och enighet konstaterat att förutsättningarna för fortsatt samarbete inte är gynnsamma. Vi är båda starka ledare, men med väldigt olika syn på hur verksamheten ska styras. Med tanke på vår nära vän- och släktskap vill vi inte riskera att äventyra framtida relation och jag lämnar därför Kilenkrysset för att återgå till Industrivärlden, skriver Jens Persson själv på Linkedin.

– Med tanke på det förändringsarbete som skett under dessa två år och den samlade höga kompetens som finns i organisationen har vi tillsammans lagt en bra grund att arbeta vidare på och jag är fylld av tillförsikt inför Kilenkryssets framtid, avslutar han.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny miljard på kontot – här vill SLP förvärva

Bolag SLP laddar på för nya förvärv. Efter nyemissionen berättar vd Tommy Åstrand var och vilken typ av fastigheter man ska investera den nya miljarden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige