Image
Bild: Eddie Ekberg

Jagar bästa lägena för Telenor på Mapic

Event MAPIC Maria Hellberg är etableringsansvarig på Telenor. Hon är på Mapic med ett tydligt mål. - Jag ska hitta de bästa lägena att etablera våra butiker på, säger hon.
Publicerad den 14 November 2012
Maria Hellberg. Bilder: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Maria Hellberg. Bilder: Eddie Ekberg.

Maria Hellberg är på Mapic för fjärde gången. De två senaste gångerna har hon varit på retail-mässan i Cannes som etableringsansvarig för Telenor. Tidigare har hon varit på mässan för Gate 46 och hon har också jobbat på Centrumutveckling. Hon har en tydlig målsättning med sitt besök på Mapic.

- Man vill ju alltid göra affärer och i mitt fall handlar det om att hitta de allra bästa lägena för Telenor att etablera sig på. Jag vill absolut ha ett skarpt läge med mig hem och det tror jag att jag kommer att ha. Det brukar jag, säger hon.

Ett av ställena hon nämner som önskvärt är Kungsgatan i Göteborg, där man inte finns i dag. Däremot finns man i Nordstan i Göteborg, och så har man öppnat på Emporia och nästa helg öppnar man en butik i Sickla Köpkvarter. Dessutom säger hon att man självklart kommer att ha en butik på Mall of Scandinavia när det öppnar.

Marias Mapic-tips:
1. Kolla in alla spännande projekt inne på själva mässan.
2. Passa på att ta extra långa lunch-möten och bygg relationer. Det är ett perfekt tillfälle för det här nere, det hinner man knappast hemma.
3. Prata inte bara om de nya projekten, utan även om det ni redan har och som kan förbättras.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige