Image

ING säljer i Norrköping

TRANSAKTIONER ING REIM Nordics AB har på uppdrag av ING Nordic Property Fund (ING NPF) slutit avtal om överlåtelse av fastigheterna Ugnen 5, och Åby 20:3 i Norrköping till Ivarsson Byggnads AB.
Publicerad den 14 December 2009

Affären omfattar två förvaltningsfastigheter innehållandes handel och till viss del bostäder. Överlåtelsen sker i form av en fastighetstransaktion. De aktuella fastigheterna har en total area om cirka 3 500 kvadratmeter och är belägna i Norrköping.

Enligt Johan Bråkenhielm, Investeringsansvarig på ING REIM Nordics AB, ligger affären helt i linje med ING NPF's strategi att renodla fastighetsportföljen.
- Vi har valt att sälja de aktuella fastigheterna till Ivarsson Byggnads AB som är har god erfarenhet av denna typ av fastighet. Det är ingen stor affär, men medför en positiv resultateffekt och ett naturligt steg i vår utveckling, säger Johan Bråkenhielm.

Nordier Property Advisors har varit rådgivare åt ING REIM Nordics AB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige