Image

Inditex och Disney klara för Mall of Scandinavia

Uthyrning Flera kända varumärken är klara för Mall of Scandinavia. Bland annat etablerar Inditex, som är världens största modegrupp, sig här, liksom Disney, som öppnar sin första svenska butik.
Publicerad den 5 Augusti 2014
Mall of Scandinavia_2 Bild: Wingårdhs Arkitektkontor
Mall of Scandinavia_2

Inditex är världens största modegrupp och består av flera välkända varumärken. Likt flera andra hyresgäster väljer nu Inditex att storsatsa med sina varumärken i Mall of Scandinavia, med butiksytor på totalt 4 800 kvadratmeter.

Genom etablering i Mall of Scandinavia kommer Disney att öppna sin första butik i Sverige. Det blir även den första i sitt slag någonsin i ett svenskt köpcentrum. Butiken kommer att kännetecknas av Disneys nya prisbelönta koncept med bland annat banbrytande teknologi för att skapa en ”magisk upplevelse” för besökande familjer.

Mall of Scandinavia får även förstärkning i restaurangutbudet i och med en etablering av Vapiano. Den tyska restaurangkedjan som erbjuder italienskt kök upptar en yta på 900 kvadratmeter i köpcentrumet. Ytterligare 120 kvadratmeter kommer att utgöras av en terrass som vetter mot Friends Arena. Restaurangen inreds i Vapianos senaste inredningskoncept i en avslappnad och familjär miljö.

– De nya etableringarna inom mode och nöje förser våra kunder med ett attraktivt urval och en högkvalitativ bredd. De förser även våra kunder med högsta kvalitet och förstärker dessutom vår övertygelse om att Mall of Scandinavia kommer att bli en shoppingupplevelse av global standard, säger Lars-Åke Tollemark, managing director för Unibail-Rodamco i Norden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige