Image

Hutchinson chef för ny GE-enhet

KARRIÄR Mark Hutchinson har befordrats till chef för den nyinrättade affärsenheten GE Real Estate International. Enheten omfattar verksamhet i Europa och Asien.
Publicerad den 7 Augusti 2008

Mark Hutchinson har bred erfarenhet av internationellt ledarskap och är sedan 2005 chef för GE Real Estate Asia-Pacific. Under perioden 2002-2005 var han chef för GE:s kapitalmarknadsteam och medverkade då i flera omfattande transaktioner i Nordamerika, Europa och länderna runt Stilla havet. Han har bland annat byggt upp ett paneuropeiskt kapitalmarknadsteam och lett finansieringen av viktiga energirelaterade byggprojekt i Kina och Indonesien. Mark Hutchinson började på GE Capital 1994.

- Marks gedigna kunskap och erfarenhet av att skapa nya team och leda utvecklingsprojekt runt om i världen kommer att bli en ovärderlig tillgång nu när vi vässar våra olika internationella verksamheter. I och med att vi skapar ett nytt internationellt team med samma ansvar som andra enheter kommer vi att bli effektivare och tydligare på en marknad som präglas av dynamik och attraktiva tillväxtmöjligheter, säger Ron Pressman, vd för GE Real Estate.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige