Image

Humlegården hyr ut till Fasticon

Uthyrning Humlegården hyr ut takvåningen på fastigheten på Hälsingegatan 40 i Stockholm – som Humlegården förvärvade i somras – till Fasticon, som flyttar in vid årsskiftet.
Publicerad den 8 September 2011

- Vi är nöjda med att hyra ut denna attraktiva lokal till ett känt företag i branschen. När det stod klart att vi kunde förvärva fastigheten såg vi det som en extra rolig utmaning att hitta rätt hyresgäst till den lediga takvåningen och det gick ju fort, säger Johan Zachrisson på Humlegården.
- Vi har under våren arbetat med Fasticons vision och mission med ambitionen att stärka vårt varumärke, som ett led i detta behöver vi en lokal som representerar oss och som även fungerar som en mötesplats för branschen. Genom ett mycket bra samarbete med Humlegården har vi hittat en lokal som motsvarar våra förväntningar och hittat en hyresvärd som delar våra uppfattningar om ett modernt kontor, säger Jahn Wahlbäck, chef för Fasticons AB:s Stockholmsregion.

Vid uthyrningen har Gunnar Lenander på Cushman & Wakefield varit ombud för Humlegården och Sven Gustafsson på Nomad har varit ombud för Fasticon.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige