Image

HUI:s vd går till WSP

KARRIÄR Fredrik Bergström som har varit vd på Handelns Utredningsinstitut, HUI, sedan 2001 går till det globala konsultföretaget WSP. Han blir där affärsområdeschef för WSP Analys&Strategi.
Publicerad den 14 Januari 2008

WSP har under de senaste åren byggt upp en stark utredningsverksamhet med inriktning på transport och infrastruktur, regional planering och stadsutveckling. Bland annat innefattar det förvärven av Transek och Inregia. Verksamheten har för närvarande ett hundratal medarbetare och har startat en nordisk expansion genom en etablering i Oslo under hösten 2007.

- Med Fredrik Bergström får vi en ledare med en stark utredningsbakgrund och med ett brett intresse för samhällsfrågor. Hans specialistkompetens inom handelsområdet kommer dessutom att stärka vår profil inom den privata sektorn, säger Rikard Appelgren.

Fredrik Bergström kommer att tillträda sin nya befattning under våren 2008.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige