Image
Katarina Holmgren går till HSB.
Katarina Holmgren går till HSB. Bild: Bonnier Fastigheter

HSB rekryterar från Bonnier

Karriär HSB Stockholm har rekryterat Katarina Holmgren i rollen som verksamhetschef för den nya avdelningen Strategisk förvaltning. Hon kommer närmast från Bonnier Fastigheter, och tillträder den nya tjänsten efter sommaren.
Publicerad den 18 Juni 2019

– HSB Stockholm gör nu en tydlig satsning, och det känns otroligt inspirerande att få bidra till att forma nya förvaltningstjänster och affärsmodeller. Förvaltningsbranschen befinner sig i ett spännande skede, med fortsatt stor utvecklingspotential framåt. Jag lockas även av HSB:s starka varumärke och värderingsarbete, säger Katarina Holmgren.

Katarina Holmgren har arbetat i fastighetsbranschen i 14 år, där hon i olika roller jobbat med att utveckla både affärsmodeller och verksamheter. Hon kommer närmast från Bonnier Fastigheter, där hon är en del av ledningsgruppen, samt affärsområdeschef för Bonnier Service.

– Katarinas erfarenhet av affärsutveckling, ledarskap och försäljning är värdefull i vår fortsatta utvecklingsresa. Vi arbetar målmedvetet för att bli en mer proaktiv förvaltningspartner, med ökat fokus på kundernas boendemiljö och fastighetsvärden, säger Sofie Roy-Norelid, vice vd och affärsområdeschef på HSB Stockholm.

Med Strategisk förvaltning har HSB Stockholm samlat alla sina strategiska förvaltningstjänster under samma paraply. Det nya verksamhetsområdet är en del av en större satsning, där HSB Stockholm ska ta sitt förvaltningserbjudande till nästa nivå.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige