Image
Bild: Hans Wretling, Higabgruppen

Higab klara med sitt Storan-förslag

Uthyrning Nu har fastighetsägaren Higabgruppen tagit ställning till vilka hyresgäster man vill ha i Stora Teatern i Göteborg.
Publicerad den 1 Juni 2011
Stureplansgruppen och Göteborgs kulturförvaltning är på väg in i Stora Teatern i Göteborg. Bild: Hans Wretling/Higabgruppen Bild: Hans Wretling, Higabgruppen
Stureplansgruppen och Göteborgs kulturförvaltning är på väg in i Stora Teatern i Göteborg. Bild: Hans Wretling/Higabgruppen

Av de tolv inkomna förslagen fastnade Higab för Göteborgs stads kulturförvaltning för själva programverksamheten, och Stureplansgruppen som restauratör.

- Vi tror att detta är en långsiktigt stark kombination som kan uppfylla vår vision om Stora Teatern som ett levande hus med ett brett utbud, säger Göran Sylvesten, vd på Higabgruppen.

På kommunstyrelsens möte den 8 juni kommer Higabgruppen att presentera sitt förslag med Kulturförvaltningen och Stureplansgruppen som Storans nya hyresgäster.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Många fastighetsbolag tar för lätt på sälj och uthyrning"

Bolag Under 2022 tog han steget från NCC till en tillvaro som konsult. Nu återvänder Marcus Sandahl till tillvaron som anställd när han blir sälj- och uthyrningschef på Platzer. För Fastighetssverige berättar Marcus Sandahl om nya tjänsten, sin syn på Platzer, Johanna Hult Rentschs betydelse för beslutet att ansluta till bolaget, om lärdomarna från konsultverksamheten och om sista tiden med uppdraget på Hufvudstaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige