Image
Peter Boman, till vänster, blir ny head of investment och Mattis Falkentoft head of operations i Heimstaden Sverige.
Peter Boman, till vänster, blir ny head of investment och Mattis Falkentoft head of operations i Heimstaden Sverige.

Heimstaden Sverige gör tunga internrekryteringar

Bolag Mattis Falkentoft tillträder rollen som Head of Operations i Sverige och blir en del av ledningsgruppen samtidigt som Peter Boman tillträder rollen som Head of Investment i Sverige.
Publicerad den 6 Mars 2023

Mattis har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen och har arbetat på Heimstaden sedan 2019 i olika roller, senast i rollen som Head of Investment i Sverige. Peter har en gedigen bakgrund som ansvarig på för den internationella fastighetsportföljen på Alecta samt M&A & Strategy på Heimstaden Group sedan november 2022.

– Vi välkomnar både Peter och Mattis till sina nya roller. Det är två mycket kompetenta och uppskattade kollegor som visat framfötterna inom Heimstaden och vi är övertygade om deras förmåga att möjliggöra, utveckla och förvalta vår vision om Friendly Homes, säger Maria Petersson, vd Heimstaden Sverige.

Peter tillträder sin roll omgående medan Mattis tillträder sin roll den 1 augusti efter avslutad föräldraledighet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter miljardförvärvet – här vill Revelop växa med nya fonden

Bolag Revelop gör sina första förvärv med nya fonden Revelop VI. Efter miljardaffären berättar Revelops vd Thomas Sipos vad man letar efter för fastigheter, på vilka marknader man vill investera, det gynnsamma marknadsläget och om det internationella intresset för fonden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige