Image

Heba renoverar 42 lägenheter i Västberga

Bygg/Arkitektur Heba genomför en omfattande renovering och ombyggnad av fastigheten kvarteret Lacktråden 8 i Västberga. Ombyggnadsarbetena omfattar tre byggnader med sammantaget 42 lägenheter.
Publicerad den 17 Mars 2015

Samtliga byggnader evakueras under ombyggnationen som startar i april 2015 och arbetena planeras vara klara i slutet av år 2015.

Ombyggnationen innebär att Heba bygger om lägenheterna till modern standard. Heba passar även på att tilläggsisolera fasaden och förbättra fönstren med energiglas.

Renoveringen av fastigheten i Västberga utgör en del av Hebas Rot-plan som omfattar cirka 100 lägenheter per år.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Heba Fastighets AB på Branschguiden

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.
Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.
Läs mer på: www.hebafast.se

Läs mer om Heba Fastighets AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY