Image
Joakim Arvius.
Joakim Arvius. Bild: Pangea

Han blir ny Sverige-vd för Pangea

Karriär Pangea Property Partners har utsett en ny vd för den svenska verksamheten.
Publicerad den 13 November 2019

Joakim Arvius har utsetts till ny vd för Pangea Property Partners svenska del. Bolagets koncernchef är fortsatt Bård Bjølgerud.

Arvius har jobbat i bolaget som Director & Partner sedan 2006 när bolaget gick under namnet Lundberg & Partners. Han har tidigare arbetat på Skanska, AP Fastigheter och HSH Nordbank och är utbildad civilingenjör med inriktning fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.

Joakim Arvius säger till Fastighetssverige att bolaget gör en mindre omorganisation som också innefattar att André Lundberg blir Head of Corporate Finance och, tillsammans med Arvius, en del av ledningsgruppen.

Pangea Property Partners, som analyserar hela den nordiska fastighetsmarknaden, är partnerägt och därmed helt oberoende, utan kopplingar till andra aktörer. Bolaget har kontor i Stockholm, Oslo och London.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Pangea Property Partners på Branschguiden

Pangea Property Partners är en oberoende corporate finance- och transaktionskonsult med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden. Vi har stor vana av att driva igenom komplexa affärer, såväl större bolagsbildningar som försäljningar av fastighetsportföljer på låglikvida marknader. Det gör att vi kan hantverket och vet hur varje affär ska hanteras för att ge maximalt resultat för våra uppdragsgivare.

Pangea Property Partners har stor erfarenhet av affärer där nordiska fastigheter möter internationellt kapital. Vi har ett brett internationellt nätverk och över 40 procent...

Läs mer om Pangea Property Partners på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortsatt stark transaktionsmarknad – men tydliga trendskiften

Bolag Trots tuffare ekonomiska förutsättningar och en börs i gungning har den svenska transaktionsmarknaden hållit bra tempo även under årets andra kvartal, och enligt transaktionsrådgivaren Pangeas beräkningar ser 2022 ut att kunna bli det historiskt sett näst starkaste genom tiderna. Men det finns nya utmaningar för bolagen och en hel del trendskiften har skett under året – det här berättar Pangeas analyschef Mikael Söderlundh mer om för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige