Image

Grönt ljus för Bovieran i Salem

Bygg/Arkitektur Bovierans planerade fastighet vid Fårhagen i Salem har nu vunnit laga kraft. Detta betyder att företaget snart kan gå vidare med försäljningen av de nya bostadsrätterna, som kommer att byggas strax söder om väg E4/E20. I dagsläget är säljstarten planerad till slutet av september.
Publicerad den 9 Augusti 2018
Bovieran inleder snart försäljningen i Salem. Bild: Bovieran
Bovieran inleder snart försäljningen i Salem.

I dag finns Bovieran på nära 20 platser i landet. I alla fastigheter är Bovierans lägenheter uppdelade mellan tre stycken trevåningshus som ramar in en inglasad Vinterträdgård. Både miljön och temperaturen på Bovieran har utformats med franska rivieran som förebild.

Bovieran, med huvudkontor i Göteborg, grundades 2005 och ägs sedan 2015 av Balder.

Förutom Bovieran i Salem planerar nu företaget nya fastigheter i bland annat Höganäs, Svedala, Trelleborg och Ystad. Samtidigt pågår även försäljningen av Bovierans bostadsrätter i Skövde, Eskilstuna, Karlstad, Växjö, Borgholm, Staffanstorp, Södertälje, Vänersborg och Norra Borstahusen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige