Image
Grandab Fastigheter II säljer till Procedo i Kungsbacka.
Grandab Fastigheter II säljer till Procedo i Kungsbacka. Bild: Grandab

Grandab säljer i Kungsbacka

Transaktioner Grandab Fastigheter II har avyttrat fastigheterna Varla 14:2, Varla 14:10 och Varla 2:353 i Kungsbacka till Procedo. Fastigheterna omfattar cirka 9 000 kvadratmeter industri, lager, butik och kontor. Befintliga hyresgäster är Tawi AB, Ahlsell Sverige AB samt Adressopost AB. Fastigheterna är fullt uthyrda.
Publicerad den 2 Mars 2023

Affären har skett som bolagstransaktion och köparen har tillträtt fastigheterna den 1 mars 2023.
– Vi har haft en positiv dialog med Procedo sedan försäljningsprocessen inleddes och önskar dem och hyresgästerna i fastigheterna lycka till säger
Mikael Hasselberg, styrelseordförande Grandab Fastigheter II AB.
– Vi är väldigt nöjda att få förvärva dessa högkvalitativa fastigheter och ser fram emot att fortsätta det förädlingsarbete som Grandab bedrivit under sin innehavsperiod. Förvärvet är en del av vår satsning på lager- och industrifastigheter runt Stockholm och Göteborg vilken vi avser växa väsentligt över kommande åren. säger Gustav Hertzberg, vd för Procedo Sverige.

Säljarens rådgivare i affären har varit Newsec och Advokatfirman Allié. Köparens rådgivare har varit AG Advokat och AFRY.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Advokatfirman Allié på Branschguiden

-En allierad rådgivare

Allié är en advokatbyrå med specialisering på fastighetsrelaterad juridik – allt från förvärv, exploatering, entreprenad, hyra och arrende till överlåtelse. Vi levererar juridisk och kommersiell spetskompetens i en strävan att tillgodose fastighetsbranschens behov av en modern juridisk rådgivare.

Allié består av advokater med ett genuint intresse för fastigheter, juridik och problemlösning. Vår bakgrund av arbete med fastighetsrelaterade frågor vid större advokatbyråer, fastighetsbolag och domstol gör att vi gemensamt kan erbjuda spetskompete...

Läs mer om Advokatfirman Allié på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige