Image
Götenehus bygger åt SHH Bostad.
Götenehus bygger åt SHH Bostad. Bild: SHH Bostad

Götenehus bygger bostäder åt SHH Bostad

Bygg/Arkitektur I Riksten i Botkyrka kommun kommer SHH att uppföra 54 bostäder i Brf Kaptenen. Nu står det klart att det blir Götenehus som får uppdraget att bygga bostäderna.
Publicerad den 16 Oktober 2020

I stadsdelen som är belägen söder om Tullinge pågår en betydande utveckling av området, där nya bostäder, arbetsplatser samt skolverksamheter växer fram. Här kommer 54 välplanerade bostadsrättslägenheter att uppföras. Det har varit ett stort intresse för projektet nära Stockholms city och inflyttning planeras att ske från och med slutet av 2021 till och med våren 2022.
– Vi valde Götenehus eftersom de är en väletablerad svensk trähusentreprenör och vi är hittills mycket nöjda med samarbetet, säger Oscar Raud, projektutvecklare på SHH Bostad.

Karolin Strandhag, KAM B2B på Götenehus är glad över att valet av byggentreprenör föll på Götenehus och instämmer i det goda samarbetet och hoppas på ett långsiktigt sådant.
– Vi har lång erfarenhet av liknande projekt och ser fram emot att kunna lämna över dessa fina bostäder till bostadsrättsföreningen, säger hon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY