Image
Mia Gorusanovic och Patrick Hertz.
Mia Gorusanovic och Patrick Hertz. Bild: Forum

Forum växer i Göteborg

Karriär Forum Fastighetsekonomi anställer två fastighetsvärderare till Göteborgskontoret; Mia Gorusanovic och Patrick Hertz.
Publicerad den 2 Oktober 2020

Mia Gorusanovic är civilingenjör LTH med inriktning Bygg- och fastighetse-konomi. Hon är specialiserad på värdering av industrifastigheter, kommer-siella fastigheter, flerbostadshus, mark/byggrätter och fastighetsbestånd. Hon kommer närmast från CBRE där hon jobbat som fastighetsvärderare.

Patrick Hertz är utbildad bygg- och fastighetsekonom och fastighetsmäklare från Halmstads Högskola. Han är specialiserad på värdering av alla typer av kommersiella fastigheter, mark/byggrätter samt markåtkomst och exploa-teringsfrågor. Han har under sina 10 år i branschen bland annat jobbat som mark- och exploateringsingenjör inom Göteborgs stad och Tjörns kommun och kommer närmast från en tjänst som fastighetsvärderare på Savills.

De båda har tillträtt sina tjänster.

Forums vd Magnus Stenback:
– Vi upplever en mycket stark efterfrågan på våra tjänster i Göteborgsområdet och är därför nöjda med att vi har kunnat rekrytera två unga talanger till Göteborgskontoret. Mia och Patrick är ett välkommet till-skott till teamet och kommer med deras bakgrund och erfarenhet leverera kvalificerade tjänster och analyser till våra kunder.

Med cirka 40 medarbetare är Forum ett av landets större fristående värderingsföretag. Forum värderar alla fastighetskategorier. Sedan 2018 ingår Forum även i det internationella värderarnätverket EVA, European Valuers Alliance.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Forum Fastighetsekonomi på Branschguiden

Forum Fastighetsekonomi AB är specialiserade på fastighetsekonomi, fastighetsvärderingar, marknadsanalyser, fastighetsutveckling och rättsekonomi samt bostadsrättsföreningar och bostadsrätter. Inom vår organisation finns specialister på bostadsrättsföreningar såsom ombildningar, friköp och kapitaltillskott mm. Forum Fastighetsekonomi är partnerägt och helt fristående från externa intressen.

Antal kontor uppgår till nio stycken belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun, Norrköping, Nyköping, Umeå, Västerås och Östersund. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Inom v...

Läs mer om Forum Fastighetsekonomi på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige