Image
Fortinova förvärvar industrifastighet i Falkenberg.
Fortinova förvärvar industrifastighet i Falkenberg. Bild: Fortinova

Fortinova förvärvar industrifastighet i Falkenberg

Transaktioner Fortinova har, genom dotterbolag, ingått avtal om förvärv av fastigheten Falkenberg Tröinge 6:93 i det expansiva verksamhetsområdet vid Falkenbergsmotet intill E6 och riksväg 154.
Publicerad den 2 Juli 2022
Annons
Image

Fastigheten är fullt uthyrd till NordDesign Production Falkenberg AB. Den uthyrningsbara arean är 2 995 kvadratmeter fördelat på kontor, showroom och produktionslokaler. Tomten är 11 268 kvadratmeter och friköpt. Byggnaden uppfördes 2006 och byggdes ut 2015. Hyresvärdet på fastigheten uppgår till 2,4 miljoner kronor. Tillträde skedde den 1 juli 2022.

Krister Howding, affärsutvecklare, kommenterar:
– NordDesign Kök förhyr hela fastigheten på ett långt hyresavtal och har sitt huvudkontor samt produktion i fastigheten. Vi tycker att hyresgästens affärsidé är hållbar då man i tillägg till kompletta kök erbjuder "Smart köksrenovering" vilket innebär att man skapar ett nytt kök på befintliga stommar. I det segmentet är vi som bostadsfastighetsbolag själva kunder. Falkenberg uppvisar en mycket god tillväxt och läget i kombination med en stark väletablerad hyresgäst gör att vi valt att genomföra denna investering.

Croisette och Advokatfirman Allié har agerat rådgivare till Säljaren.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige