Image
Forenom tillhandahåller gratis lägenheter till vårdpersonal.
Forenom tillhandahåller gratis lägenheter till vårdpersonal. Bild: Forenom

Forenom tillhandahåller gratis lägenheter till vårdpersonal

Bolag Under april-maj tillhandahåller Forenom totalt 50 lägenheter helt kostnadsfritt åt sjukvårdspersonal i Norden, för att underlätta deras vardag under den pågående coronapandemin.
Publicerad den 18 April 2020

Forenom är den ledande aktören inom servicelägenheter i Norden, och har nu startat en kampanj för att hjälpa vårdpersonalen i Nordens huvudstäder. Många inom sjukvården omplaceras nu i andra städer eller kan inte bo hemma hos sig själva i och med risken för deras familjer. Nu kan de ansöka om temporärt boende under den tid som de arbetar i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Oslo.

– I Norden har den nya coronavirussjukdomen COVID-19 främst drabbat de tätbefolkade huvudstadsregionerna Helsingfors, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Vi vill hjälpa de som hjälper oss i dessa extraordinära tider, och visa vår uppskattning och tacksamhet, säger Johannes Kangas, VD på Forenom.

Därför har Forenom nu skapat en kampanjsida och ställt åt sidan ett antal lägenheter i Nordens huvudstäder, där vårdpersonal ska kunna bo kostnadsfritt. Forenoms hemtrevliga lägenheter är helt möblerade och utrustade med allt som behövs för t.ex. matlagning och tvätt. Tilläggstjänster, t.ex. städning, parkering eller ett särskilt hygienpaket, kan beställas dygnet runt från kundservice.

– Det ska inte spela någon roll om man arbetar tillfälligt i en huvudstadsregion eller själv bor på orten men vill bo närmare sjukhuset eller någonstans mer isolerat. Alla kan gå in på hemsidan och ansöka om kostnadsfritt boende, förklarar Kangas.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige