Image

Före detta bygg-vd blir rådgivare på Granen

Karriär Förre vice vd:n och mångårige medarbetaren på JM, Magnus Key, har rekryterats som Senior rådgivare på Granen Fastighetsutveckling. Han har redan engagerats i företagets nya strategi att utveckla och sälja 300 bostäder årligen i tillväxtregionerna Stockholm och Malmö.
Publicerad den 11 Februari 2011

- Magnus Key har en lång karriär inom byggbranschen bakom sig men känner fortfarande en glöd för fastighetsutveckling och att bygga hållbara livsmiljöer. Därför är vi mycket glada att kunna knyta en sådan kreativ kraft till Granen. Vi är inne i en expansiv fas och Magnus Key kan med nya ögon ge oss goda råd när vi ska växa, säger Carl Michael Augustsson, vd för Granen Fastighetsutveckling.

- Jag lockas av att fortsätta kunna delta i samhällsutvecklingen och att vara delaktig i skapandet av nya bostäder, men i en ny roll. Den verksamhet som Granen bedriver, med kundfokus och en helhetstanke om livsmiljöer tilltalar mig. Jag ser fram emot att kunna bidra med min kunskap och mina erfarenheter, säger Magnus Key.

I Stockholm är de två utvecklingsfastigheterna Högdalstorget i Högdalen (färdig detaljplan) samt Linneduken vid Brommaplan (färdig detaljplan under våren 2011) högaktuella - och i Malmö det utpekade stadsutvecklingsområdet Norra Sorgenfri, där Granen äger mark för byggnation av cirka 480 bostäder i kvarteren Smedjan och Brännaren (färdig detaljplan våren 2011).

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige