Image

Före detta bygg-vd blir rådgivare på Granen

Karriär Förre vice vd:n och mångårige medarbetaren på JM, Magnus Key, har rekryterats som Senior rådgivare på Granen Fastighetsutveckling. Han har redan engagerats i företagets nya strategi att utveckla och sälja 300 bostäder årligen i tillväxtregionerna Stockholm och Malmö.
Publicerad den 11 Februari 2011

- Magnus Key har en lång karriär inom byggbranschen bakom sig men känner fortfarande en glöd för fastighetsutveckling och att bygga hållbara livsmiljöer. Därför är vi mycket glada att kunna knyta en sådan kreativ kraft till Granen. Vi är inne i en expansiv fas och Magnus Key kan med nya ögon ge oss goda råd när vi ska växa, säger Carl Michael Augustsson, vd för Granen Fastighetsutveckling.

- Jag lockas av att fortsätta kunna delta i samhällsutvecklingen och att vara delaktig i skapandet av nya bostäder, men i en ny roll. Den verksamhet som Granen bedriver, med kundfokus och en helhetstanke om livsmiljöer tilltalar mig. Jag ser fram emot att kunna bidra med min kunskap och mina erfarenheter, säger Magnus Key.

I Stockholm är de två utvecklingsfastigheterna Högdalstorget i Högdalen (färdig detaljplan) samt Linneduken vid Brommaplan (färdig detaljplan under våren 2011) högaktuella - och i Malmö det utpekade stadsutvecklingsområdet Norra Sorgenfri, där Granen äger mark för byggnation av cirka 480 bostäder i kvarteren Smedjan och Brännaren (färdig detaljplan våren 2011).

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige