Image
Bild: Istock

Fastmax hyr ut 1 600 kvadratmeter till Borås stad

Uthyrning Vesta 12, som tillhör Fastmaxgruppen, har i dagarna avtalat med Borås stad om anpassning av nya lokaler för Vuxengymnasiet Borås stad. Det är lokaler på cirka 1 600 kvadratmeter på Fabriksgatan 11 mitt i Borås.
Publicerad den 8 Juni 2023

– Under lång tid har vi arbetat tillsammans LFF (Lokalförvaltningen i Borås) och representanter för Vuxengymnasiet för att lösa de utökade lokalbehov som Vuxengymnasiet står inför. Vi kommer därmed nu att kunna erbjuda moderna lokaler med lektionssalar, mötesrum och gemensamhetsutrymmen för både elever och för verksamheten, dessutom i direkt anslutning till Vuxengymnasiets övriga lokaler, säger Magnus Bengtsson på Vesta och Fastmax.

Lokalerna planeras vara färdigställda 1/1 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige