Image

Fastighetsägarna startar elpool för mindre bolag

Energi/miljö Storföretagen har länge haft möjlighet att få hjälp med att handla delar av elen när priset är gynnsamt. Fastighetsägarna GFR startar nu en elpool som gör det möjligt även för mindre och mellanstora aktörer inom fastighetsbranschen.
Publicerad den 5 April 2012

- Vi gör detta tillsammans med ett elhandelsföretag som har koll på de faktorer som styr terminskontrakten. Det kan till exempel vara väderprognoser, pris på utsläppsrätter och konjunkturen. Att som fastighetsföretag själv bevaka de här svängningarna är svårt, säger Bosse Wikensten, energispecialist på Fastighetsägarna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige