Image

Fastighetsägarna rekryterar från Datscha

Karriär Tom Nordin är utsedd till ny försäljningschef på Fastighetsägarna Service. Han kommer närmast från Datscha där han senast var med och öppnade kontoret i Helsingfors.
Publicerad den 23 Augusti 2012

Förutom ansvar för all nyförsäljning av Fastighetsägarna Services tjänsteutbud inom teknisk och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel med mera har Tom Nordin även ansvar för försäljningen av fastighetsrelaterade produkter, såsom vitvaror och olja.

- Fastighetsägarna Service gör en ny satsning på en försäljningsavdelning bestående av ytterligare tre personer. Det känns helt rätt då vi har en unik grund att stå på. Vi har sedan lång tid en stor befintlig kundstock och ett stort antal medlemmar som vi i och med detta kommer att kunna serva efter behov och träffa med personliga möten. Med hjälp av våra kompetenta medarbetare ser jag också en stor potential i att kunna ta in nya kunder och medlemmar till organisationen. Jag ser fram emot utmaningen, säger Tom Nordin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige