Image

Fastighetsadvokat lämnar MAQS

Karriär Christian Johard lämnar MAQS och börjar på Magnusson Advokatbyrå.
Publicerad den 25 April 2013
Christian Johard. Bild: Magnusson
Christian Johard.

Advokat Christian Johard har senast arbetat i M&A-gruppen på MAQS med tonvikt på fastighetsrelaterade M&A-transaktioner.

Han har biträtt ett stort antal svenska och internationella investerare i förvärv, försäljningar och joint-ventures.

- Vi är mycket glada att Christian valt att komma till oss på Magnusson. Med sin erfarenhet och kompetens inom real estate är Christian ett mycket värdefullt tillskott till vårt M&A-team, säger Anders Bäckman, partner och chef för Magnussons M&A-grupp.
Tidigare har Christian arbetat som bolagsjurist på bland annat Bonus
Presskopia och Astra Zeneca.

- Magnusson besitter mycket stark kompetens inom samtliga områden som är nödvändiga för att kunna leverera fullservice till fastighetsklienter. Detta i kombination med byråns internationella fokus, nu senast i Berlin, ger en perfekt plattform för min fortsatta verksamhet, säger Christian Johard.

Christian Johard påbörjade sin tjänst på Magnusson den 22 april.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige