Image

Fastighetsadvokat lämnar MAQS

Karriär Christian Johard lämnar MAQS och börjar på Magnusson Advokatbyrå.
Publicerad den 25 April 2013
Christian Johard. Bild: Magnusson
Christian Johard.

Advokat Christian Johard har senast arbetat i M&A-gruppen på MAQS med tonvikt på fastighetsrelaterade M&A-transaktioner.

Han har biträtt ett stort antal svenska och internationella investerare i förvärv, försäljningar och joint-ventures.

- Vi är mycket glada att Christian valt att komma till oss på Magnusson. Med sin erfarenhet och kompetens inom real estate är Christian ett mycket värdefullt tillskott till vårt M&A-team, säger Anders Bäckman, partner och chef för Magnussons M&A-grupp.
Tidigare har Christian arbetat som bolagsjurist på bland annat Bonus
Presskopia och Astra Zeneca.

- Magnusson besitter mycket stark kompetens inom samtliga områden som är nödvändiga för att kunna leverera fullservice till fastighetsklienter. Detta i kombination med byråns internationella fokus, nu senast i Berlin, ger en perfekt plattform för min fortsatta verksamhet, säger Christian Johard.

Christian Johard påbörjade sin tjänst på Magnusson den 22 april.

Relaterade artiklar

Ämnen

Magnusson på Branschguiden

Magnusson är en internationell advokatbyrå som erbjuder juridiska tjänster till klienter med utgångspunkt i och utanför länderna kring Östersjöregionen.
Utanför regionen erbjuder vi gränsöverskridande global täckning genom strategiska allianser med top-rankade internationella byråer såsom i Storbritannien, Kina och USA.

Magnusson är en integrerad byrå med över 200 jurister/advokater som alltid erbjuder samma höga standard och kvalitet oavsett hur många länder som är involverade i ett projekt.
Byrån rekommenderas regelbundet av oberoende publikationer såsom The Le...

Läs mer om Magnusson på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter förvärvet i Charlottenberg – så ser Cibus på gränshandelns framtid

Bolag Cibus gör klart med ett förvärv precis vid norska gränsen. Vd:n Sverker Källgården berättar för Fastighetssverige vad som lockade med affären, bolagets syn på gränshandeln och om man kan tänka sig fler gränshandelsförvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY