Image

Fastighetsadvokat lämnar MAQS

Karriär Christian Johard lämnar MAQS och börjar på Magnusson Advokatbyrå.
Publicerad den 25 April 2013
Christian Johard. Bild: Magnusson
Christian Johard.

Advokat Christian Johard har senast arbetat i M&A-gruppen på MAQS med tonvikt på fastighetsrelaterade M&A-transaktioner.

Han har biträtt ett stort antal svenska och internationella investerare i förvärv, försäljningar och joint-ventures.

- Vi är mycket glada att Christian valt att komma till oss på Magnusson. Med sin erfarenhet och kompetens inom real estate är Christian ett mycket värdefullt tillskott till vårt M&A-team, säger Anders Bäckman, partner och chef för Magnussons M&A-grupp.
Tidigare har Christian arbetat som bolagsjurist på bland annat Bonus
Presskopia och Astra Zeneca.

- Magnusson besitter mycket stark kompetens inom samtliga områden som är nödvändiga för att kunna leverera fullservice till fastighetsklienter. Detta i kombination med byråns internationella fokus, nu senast i Berlin, ger en perfekt plattform för min fortsatta verksamhet, säger Christian Johard.

Christian Johard påbörjade sin tjänst på Magnusson den 22 april.

Relaterade artiklar

Ämnen

Maqs på Branschguiden

Läs mer om Maqs på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige