Image
Bild: Europaparlamentet.se

Europahuset fullt uthyrt

Uthyrning AMF Fastigheter har genomfört en uthyrning på 3 500 kvadratmeter i Europahuset på Regeringsgatan i Stockholm. Därmed är den 17 000 kvadratmeter stora fastigheten nu fullt uthyrd.
Publicerad den 12 September 2012
Annons
Image
Europahuset. Bild: Europaparlamentet.se. Bild: Europaparlamentet.se
Europahuset. Bild: Europaparlamentet.se. Nicklas Österberg. Bild: AMF Fastigheter. Bild: AMF
Nicklas Österberg. Bild: AMF Fastigheter.

AMF Fastigheter har genomfört en uthyrning till Proffice på 3 500 kvadratmeter i Europahuset på Regeringsgatan i Stockholm. Därmed är den 17 000 kvadratmeter stora fastigheten nu fullt uthyrd.
- Vi är mycket glada över att Proffice har valt att flytta sin verksamhet till moderna och flexibla lokaler i Europahuset. Det är ett av Stockholms mest centrala och attraktiva kontorslägen. Vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Niclas Österberg, uthyrningschef för kontor på AMF Fastigheter.

AMF Fastigheter har under flera år arbetat med att utveckla kvarteren runt Europahuset. I våras invigdes närliggande Mood Stockholm, en handelsplats med cirka 60 butiker och flera omtalade restauranger.

Proffice har idag över 10 000 medarbetare på cirka 100 kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Flytten planeras till mars 2013.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige