Image

Europachef blir ny vd på Ebab i Göteborg

Karriär Andreas Holsti tar över vd-rollen på Ebab i Göteborg. Han kommer närmast från en funktion som Director of Construction & Development på Shurgard Europe.
Publicerad den 1 April 2014
Andreas Holsti. Bild: Ebab
Andreas Holsti.

- Det känns väldigt spännande att nu flytta hem från Bryssel och ta över rollen som vd för Ebab i Göteborg. Jag har varit ansvarig för markförvärv och fastighetsutveckling på Shurgard och har med mig en stor och värdefull erfarenhet från Europa. Jag har lärt mig hitta mark, utveckla den och fastigheter samt driva utvecklingsprojekt i alla faser. Det är också med stor glädje och stolthet jag är tillbaka inom Ebab-koncernen som jag lämnade 2001 för Shurgard. Inom Ebab finns en otrolig kompetens och mitt mål är att utveckla bolaget i Göteborg och fortsätta leverera värde för våra kunder. Vårt långsiktiga mål är att växa till 15-20 personer till 2017, säger Andreas Holsti.

- För Ebab i Göteborg finns en stor potential. Marknaden håller på att ta god fart och det har skett intressanta transaktioner inom det kommersiella segmentet. Till dessa behövs duktiga fastighets- och projektutvecklare, säger Kaarel Lehiste styrelseordförande och vd i koncernbolaget Ebab.

- Andreas Holsti är fastighetsutvecklare och har en bakgrund som entreprenör och konsult. Det är två viktiga egenskaper för att driva bolaget framåt. Andreas är en person som kan leda bolaget framåt och skapa mervärden för våra kunder och bolaget, säger Kaarel Lehiste.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige