Image

Espresso House öppnar i Örnsköldsvik

Uthyrning Espresso House hyr 300 kvadratmeter vid Stora torget för att öppna sitt första kaffe i Örnsköldsvik.
Publicerad den 18 Januari 2017

I slutet av våren öppnar Espresso House sitt första kaffe i Örnsköldsvik. Det blir en helt ombyggd, ny och fräsch lokal i ett plan på cirka 300 kvadratmeter i en av Backmans fastigheter.

– Vi är jätteglada över att vi har kunnat hitta en perfekt lokal med rätt läge för oss i Örnsköldsvik, en stad som vi länge sett fram emot att få etablera oss i. Vi kommer att öppna en fin enhet enligt vårt senaste coffee shop-koncept och påbörjar inom kort rekryteringsprocessen för att hitta cirka 15 nya medarbetare som kan ge en härlig kaffeupplevelse till våra gäster, säger Mats Toso, etableringsansvarig, Espresso House.

Lokalen kommer att genomgå en omfattande ombyggnad med inredning enligt Espresso House senaste inredningskoncept.

- Det här känns fantastiskt roligt! Vi är glada och stolta över att välkomna Espresso House till Örnsköldsvik, säger Ragnhild Backman, vd Backmans Fastighets- och Företagsutveckling AB. Det är ett viktigt steg i vår ambition att hela tiden utveckla stadens centrala delar med fler mötesplatser som bidrar till en livfullare stadskärna.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige