Image
Erkan Sen.
Erkan Sen. Bild: Vestum

Erkan Sen utses till vice vd för Vestum

Bolag Styrelsen i Vestum AB har i dag utsett Erkan Sen till vice vd. Erkan Sen tillträder befattningen idag, den 11 augusti 2021.
Publicerad den 11 Augusti 2021

– Vi är mycket glada över att kunna presentera Erkan Sen som vice VD för Vestum. Erkan har tidigare erfarenhet som COO på Sortera Group AB där han bland annat var med och genomförde 13 förvärv. Vestum håller ett högt förvärvstempo och med Erkans breda kompetens inom ledarskap och organisation passar han väl in i Vestumfamiljen. Vi ser vi fram emot att välkomna Erkan som vice vd för Vestum, säger Conny Ryk, Vestums VD.

– Jag ser mycket fram emot min nya roll i Vestum. Jag brinner för organisation och ledarskap och är fast besluten om att vi ska skapa Nordens starkaste förvärvsdrivna investmentbolag med fokus på specialistbolag inom byggindustrin och infrastruktur. Tillsammans ska vi bidra till att digitalisera och utveckla branschen, säger Erkan Sen.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige